Pennut ovat saaneet aimo annoksen ihmiskontakteja eilen ja tänään. Eilen kävi Mila ja pari pennuista kiinnostunutta perhettä.

Tänään oli pentusten eka automatka Turusta Auraan mummolaan. Autoreissu meni pentusilta nukkuessa kuljetuskopassa. Kukaan pennuista ei marissut tai kiljunut matkan aikana joka kesti n. puoli tuntia yhteen suuntaan. Aurassa sitten pääsivät hetkeksi kirmaamaan pihalle ja sitten sisälle telmimään. Ekana kuljetuskopasta uskaltautui ulos Jar-Jar, joka yllätti tänäänpositiivisesti. Kotosalla se on ollut muihin verrattuna hieman jäykkä tyyppi. Kylässä se oli rohkein ja uteliain. Se viipotti ympäri huoneistoa ja oli tosi reippaalla päällä. Kotosalla Phoebe taas on vilkas ja reipas ja kylässä taas oli hiljaisempi menijä kun monet muut. Ulkona tuli viimeisenä kopasta ulos ja silloinkin pienen houkuttelemisen kanssa. Ulkosalla sitten hieman tutkittiin nurmikolla koivun oksia ja välillä ohi juoksevia bordercollieita. Kiialla ja Koodilla oli taas oma hauska menossa juostessa ympäri piha-aluetta. Ansa taas jaksoi innostua kuopan kaivuusta enemmän kuin pentusten kaitsemisesta.
.
Illalla Katja oli lapsineen (ja naapurin tytön) tutustumassa pentuihin. Niitä palluteltiin oikein kunnolla ja kaikki olivat tyytyväisiä niin lapset kuin pennutkin. Lapset olivat innoissaan kun pennut viihtyivät sylissä silitettävänä eivätkä purreet heitä yhtään :) Nämä onkin NIIN kilttejä pentusia :)
Lopussa pennut olivat jo niin väsyneitä, että lapset asettelivat ne riviin nukkumaan ennenkun lähtivät. Siinä ne makoilivat selällään nätissä rivissä.