2156364.jpg
Phoebe ja Piper

Eilen oli 2. madotuspäivä ja tänään kolmas ja viimeinen tällä erää. Hyvin ovat pikkuiset matolääkkeensä ottaneet.
Mika sai eilen pentuaitauksen valmiiksi ja pennut muuttivat eilen illalla mamin kera keittiön puolelle. Keittiön pöytä siirrettiin vierashuoneeseen, joten meillä syödään olkkarin puolella seuraavat viikot :)

Pennut ovat sopeutuneet hyvin köksän puolelle. Niillä on käytössä puolet keittiöstä ja aitaus ulottuu  olohuoneen sohvaan kiinni. Pentuaitaus on kooltaan n. 6,5 neliötä. Meillä kun on keittiö ja olohuone melkein yhtä samaa tilaa. Yksi seinä erottaa vaan tilat keskenään.
Nyt on myös Kiia 9½v. ja Koodi 2½v. (bordercollie nartut) päässeet tutustumaan pentusiin aidan takaa. Ei niitä pentuset juuri kiinnosta. Ansa ei kyllä vähän vahtii ja käy ilmoittamassa murahtamalla "isoille mustille" jos liikaa  kyhnäävät pentujen lähellä.
Kun pentuaitaukseen menee istumaan niin kaikki pennut hakeutuvat hyvin ihmisen lähelle. Ei ne vielä sieltä laumana hyökkää päälle, mutta ovat selkeäösti kiinnostuneita ihmisestä eivätkä pelkää. Yoda taitaa tulla ensimmäisten joukossa ja kiipeää syliin nukkumaan. Jar-Jar osasi tänään jo purra köysilelua ja raahata sitä perässä. Hassun näköistäkun lelu on miltei yhtä iso kun poju itse.

Jouni (Ansan kasvattaja) kävi katsomassa pikaisesti vaaveja ja näpsi kuvia. Kehui että ovat kovasti tasaista sakkia.

Illalla saivat maistaa ensimmäisen kerran kiinteää ruokaa. Tarjolla oli kermaviili/jauhelihaseos. Ensin annoin maistiaisa lusikalla ja sitten tarjosin keposta. Olin varautunut siihen ettei ruoka kelpaisi, mutta koko poppoo oli varsinaisia hotoja. Tulleet äitiinsä :)  Syömätyyli vaihteli imeskelymussutuksesta kielen lipotteluun. Paige tais olla yksi mikä otti oikein haukkasuja mössöstä. Ansa tietty vahti vieressä, että mitä ne saa ja miks mulle ei anneta. Pennuilla on masut olleet vielä vähän löysällä, mutta eivät ole ripulilla. Thank  God!